Coafat și Tuns

Tunsori femei

Tunsori Femei

Orice schimbare a părului trebuie să fie una pozitivă, care să pună în valoare trăsăturile frumoase și să mascheze imperfecțiunile. Iată de ce orice schimbare trebuie făcută doar cu ajutorul unui specialist în domeniu. Specialiștii noștri au o experiență vastă și îți pot oferi tunsoarea care îți complimentează forma și trăsăturile feței. Iar asta îți pune în evidență personalitatea ta unică.

Citește mai mult
https://andreicocieru.md/wp-content/uploads/2021/06/6.Tunsori-Femei-scaled-570x380.jpg
Tunsori barbati
https://andreicocieru.md/wp-content/uploads/2021/06/tunsori-barbati-scaled-570x380.jpg

Tunsori Bărbați

Tunsorile bărbaților sunt la fel de complexe precum cele pentru femei. Există trenduri în materie de tuns masculin, cu adaptare la stilul fiecărui Domn. Un bărbat modern are grijă, în primul rând, de părul său. Specialiștii din Salon Andrei Cocieru sunt la curent cu cele mai noi tipuri de tuns masculin și fac recomandări personalizate fiecărui client, astfel încât rezultatul final să fie unul potrivit.

Citește mai mult
Tunsori copii

Tunsori Copii

Freza unui copil este la fel de importantă ca și vestimentația pe care o poartă. Astfel, o tunsoare potrivită îi va forma bunul gust de la vârstă fragedă. În funcție de dorințele părinților, dar și de a copiilor, specialiștii Salon Andrei Cocieru creează cele mai potrivite tunsori pentru cei mici. Așadar, ori de câte ori iei decizia de a-ți îngriji părul tău, acordă aceeași atenție și copiilor!

Citește mai mult
https://andreicocieru.md/wp-content/uploads/2021/06/tunsori-copii-470x480.jpg
Aranjari stilizate
https://andreicocieru.md/wp-content/uploads/2021/06/aranjari-stilizate-e1623214284619-570x380.jpg

Aranjări Stilizate

Uită de aranjarea părului în condiții casnice. Fie că ai nevoie de o aranjare pentru un eveniment sau pentru a-ți economisi timpul și forțele, încredințează-ți podoaba capilară profesioniștilor noștri. Folosim metode și trucuri de aranjare moderne și rapide pentru a-ți oferi coafura lejeră și confortabilă, care se va menține până la următoarea vizită la noi.

Citește mai mult
Coafuri de seara

Coafuri de Seară

Coafura este un element esențial pentru a completa o ținută de seară și a obține un look așa cum îți dorești. Fantezia specialiștilor noștri nu are limite, iar sursa de inspirație în crearea unei coafuri este caracterul, vestimentația și stilul tău individual.  Participarea la diverse concursuri,seminare naționale și internaționale ne oferă posibilitatea să îți garantăm un rezultat modern, personalizat și în pas cu cele mai noi tendințe.

Citește mai mult
https://andreicocieru.md/wp-content/uploads/2021/06/coafuri-de-seara-570x380.jpg

Andrei CocieruDeveloped by iForward Group