Tonarea părului

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

O tunsoare frumoasă devine și mai atrăgătoare, atunci când este completată de culoarea și nuanțele potrivite.

Tonarea părului schimbă ușor aspectul coafurii, fiind, în același timp, o procedură inofensivă. Părul tău va obține un anumit ton, ceea ce înseamnă că compoziția de colorare acoperă fiecare fir de  păr, fără a-l penetra, dându-i o anumită nuanță. Astfel, tonarea nu deteriorează părul, dar îți oferă senzația de reîmprospătare a look-ului.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru.

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne