Tratament WELLA

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Tratament Wella

Tratamentele profesioniste pentru păr depășesc efectele obținute cu folosirea măștilor și balsamurilor acasă. Vopsitul des, îndreptarea părului cu placa și folosirea multor produse de styling afectează în timp rezistența părului, care poate deveni aspru sau uscat, cu un aspect care lasă de dorit. De asemenea, dacă ai părul lung și folosești substanțe chimice, tratamentele profesioniste sunt recomandate. Wella Professionals oferă o gamă variată, recomandată de hair stiliști din întreaga lume , produsele fiind realizate pe baza cercetărilor intensive din laboratoare.

  • Pentru părul vopsit – este potrivit tratamentul Wella Brilliance, care oferă strălucire părului și accentuează culoarea.
  • Pentru căderea părului – se recomandă fiolele Wella Balance Anti-Hairloss, care pătrund în scalp și stimulează rădăcina firului de par
  • Pentru părul uscat și deteriorat – cel mai indicat tratament este Wella Enrich Self Warming, cu ulei de caise și alte ingrediente care redau părului aspectul sănătos.

Acestea și multe alte tipuri de tratamente sunt disponibile la Salon Andrei Cocieru.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru.

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

 

Consultație gratuită

Contactați-ne