Tratament OLAPLEX

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Tratament Olaplex

Este un produs revoluționar, folosit de cei mai celebri stiliști, dezvoltat de renumiți oameni de știință. Poți să te bucuri și tu de acest tratament la Salon Andrei Cocieru. Olaplex reface structura firului de păr în urma degradării din timpul procedurilor chimice (vopsire, decolorare). Are la bază un ingredient chimic, care nu conține silicon sau uleiuri, dar care reface legăturile sparte din păr în timpul și după intervențiile chimice și care face părul mai puternic decât înainte.

Ce implică tratamentul Olaplex?

Procedura include 3 pași, dintre care pasul 1 și pasul 2 se efectuează de experții Salon Andrei Cocieru, iar pasul 3 este efectuat în condiții casnice. Scopul tratamentului este să protejeze părul de efectele nocive ale proceselor chimice, precum decolorarea sau vopsirea părului, dar și să întrețină sănătatea acestuia.

Cu ajutorul Tratamentului Olaplex, poți face o schimbare radicală a culorii părului, fără ca acesta să aibă de suferit.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul Andrei Cocieru se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

 

Consultație gratuită

Contactați-ne