Tratament NASHI

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Tratament NASHI

Este o gamă simplă, elegantă și eficientă care satisface necesitățile tuturor femeilor de a-și întreține frumusețea părului. Având la bază Ulei de Argan certificat Bio, cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele Nashi Argan oferă soluții pentru toate tipurile de păr.

– Uleiul de Argan conține ingrediente 100% organice, iar materiile brute biodegradabile nu sunt derivate ale produselor petroliere. 

– Tratamentul conține, pe lângă uleiul de argan care hidratează și hrănește în profunzime, celule vegetale extrase din florile de Buddleja Davidii care stimulează și intensifică activitatea foliculilor piloși, fortifică rădăcina și stimulează creșterea părului.

– Tratamentul este foarte ușor de folosit, se absoarbe imediat și nu trebuie clătit. 

– Produsele nu conțin clorură de sodiu, fosfați, sulfați sau parabeni.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne