Stilizarea sprâncenelor

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Pensarea și Vopsirea sprâncenelor cu Henna (stilizarea sprâncenelor)

Toate femeile își doresc sprâncene bine conturate, dar în același timp cu un aspect cât mai natural.    Brow henna îți oferă o vopsire blândă a sprâncenelor,deoarece ingredientul este natural,iar metoda este 100% neinvaziva. Are un efect de lungă durată în funcție de pigment, pe piele poate să dureze între 1-3 săptămâni iar pe firele de păr durează până la 6 săptămâni. Pigmentul pe piele se menține în funcție de tipul tenului și modul în care menții rezultatul.

Reguli de îngrijire după procedura:

  • Timp de 24 ore nu umezi sprâncenele
  • Nu vizita saună sau piscină.
  • Nu aplica fond de ten pe ele.
  • Nu face tratamente faciale.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru.

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne