Machiaj Mireasă

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Machiaj Mireasă

În ziua nunții tale, tu joci rolul principal. Iar asta înseamnă că trebuie să arăți perfect, începând cu rochia, pantofii, accesoriile și terminând cu machiajul. Acesta din urmă trebuie să fie de calitate, rezistent și elegant. Specialiștii salonului nostru îl realizează astfel încât să îți avantajeze trăsăturile feței, să îți reprezinte stilul și personalitatea, să fie în armonie deplină cu rochia, coafura, dar și cu buchetul tău de flori. Pentru a te asigura că în ziua nunții tale vei arăta așa cum îți dorești, noi îți oferim și un machiaj de probă, ca să fii sigură și liniștită în ziua marelui eveniment

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne