Tatuaj Sprâncene

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Microblading sprâncene

În cazul persoanelor cu sprâncene cu forme neregulate, întrerupte, cu goluri evidente, sau cu probleme de simetrie, un tatuaj de sprâncene semi permanent, așa-numitul tratament de micropigmentare este rezolvarea oricăror incomodități. Specialiștii vor alege cu atenție forma și culoarea potrivite formei feței tale. Specialiștii noștri efectuează această procedură cu echipament sterilizat, de unică folosință, ceea ce exclude complet toate infectările posibile. Cosmetologii noștri au o vastă experiență peste hotarele țării, deci vă oferă un rezultat exact așa cum vă doriți, alături de sfaturi pentru îngrijirea ulterioară a sprâncenelor.

– Culoarea se menține de la 1 la 3 ani, deoarece pigmenții sunt aplicați în stratul superficial epidermic al pielii. 

– Forma obținută va permite să uitați de corectarea zilnică a sprâncenelor cu creionul și penseta.

– Rezultatul are un aspect foarte natural.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

 

Consultație gratuită

Contactați-ne