Micro pigmentare buze

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Consultarea prin telefon:
022901190

Micro pigmentarea buzelor

Procedura implică introducerea pigmentului ales în straturile superioare ale pielii buzelor, oferind nuanța aleasă de tine: de la o culoare naturală până la o nuanță mai accentuată. Buzele vor fi vizual mai voluminoase, conturul lor va fi mai clar, iar aspectul natural va fi păstrat. Cu ajutorul acestei proceduri, vei pune în evidență  frumusețea buzelor și vei ascunde neajunsurile. Micropigmentarea buzelor te scapă de grija make-up-ului zilnic, îți economisește timp și te ajută să arăți perfect în orice situație.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat, elegant și somptuos.

Consultarea prin telefon:
022901190

Galerie

Consultarea prin telefon:
022901190

Aprecieri

Consultarea prin telefon:
022901190

 

Consultație gratuită

Contactați-ne