Sugaring in Chișinău preturi

Услуги

Arhive

Sugaring in Chișinău preturi fotoInca cu ceva timp in urma puțini care în Moldova au auzit de procedura de înlăturare a părului cu ajutorul pastei din zahăr, ea se numește shugaring. Fapt care, că această procedură în țara noastră a apărut recent, dar în toată lumea ea este destul de populară. Prioritatea la această procedură față de altele este evidentă, deoarece se folosește pastă naturală din zahăr, care nu poate provoca alergie. În plus, shugaring-ul este potrivit și pentru femeile cu varice, pentru oamenii, care au o piele gingașă și sensibilă, sau au alergie la produsele apicole și le este contraindicată epilarea cu ceară.

La cel mai bun preț în Chișinău vă puteți folosi de această procedură sub numele shugaring. Specialiștii, care lucreaza în salon, au o mare experiență de muncă in saloanele Moldovei și peste hotare, ei știu totul despre epilare. Pielea dumneavoastră nu va fi traumatizată.
Este de remarcat, că timp de 3-4 săptămâni după efectuarea procedurii de epilare cu zahăr puteți uita de părul nedorit pe orice parte a corpului. La baza shugaringului stau tradiții orientale, dar din timpuri străvechi procedura a fost perfectată, au apărut paste profesionale, care vă vor ajuta să atingeți un efect maximal.

Traumatizarea la epilarea cu zahăr este foarte mică, anume din această cauză tot mai multe femei din diferite țări apelează la shugaring. Procedura nu este scumpă. Pasta de zahăr vă va ajuta sa înlăturați chiar și părul crescut sub piele. Programati-vă la o procedura shugaring chiar acum Telefon  0(22)90-11-90

Consultație gratuită

Contactați-ne