Epilare sugaring Chisinau

Услуги

Arhive

Epilare sugaring Chisinau fotoEpilarea sugaring e recunoscuta ca fiind una din cele mai sigure metode de indepartare a parului. Aceasta metoda de epilare permite evitarea consecintelor neplacute ca iritatiile, veti scapa de par pe o perioada mai lunga de timp. E foarte important ca epilarea sa fie efectuata de profesionisti. Asemenea specialisti lucreaza in salonul „Andrei Cocieru”. La noi puteti beneficia de astfel de serviciu ca epilarea sugaring, la un pret accesibil in Chisinau. In salonul nostru beneficiati si de alte tipuri de epilare.

O epilare efectiva este greu realizabila in conditii casnice. Adesea femeile care efectuiaza epilarea sugaring in conditii casnice, se confrunta cu iritatii si discomfort. In salonul nostru veti evita toate aceste probleme. Folosim materiale profesionale, europene de cea mai inalta calitate

Epepilarea sugaring se poate efectua in orice zona a pielii chiar si in cele mai sensibile locuri. Se potriveste atit femeilor cit si barbatilor. Iar specialistii nostri vor face tot posibilul ca aceasta procedura sa nu fie dureroasa. E vorba de profesionalism, deoarece personalul salonului are experienta internationala de multi ani. Clientii ramin intodeauna multumiti de munca noastra. Programati-va la o procedura de sugaring chiar acum, apelati 0(22)90-11-90.

Consultație gratuită

Contactați-ne