Epilare intima zona bichini chisinau

Услуги

Arhive

Epilare intima zona bichini chisinau fotoZona bikini- este o zona care necesita multa atentie in timpul indepartarii parului. Deoarece pielea din această zona este foarte sensibila și delicata, in zona bikini sunt ampasate multe terminatii nervoase, ceea ce face indepartarea parului foarte dureroasa.

Salonul „Andrei Cocieru” ofera servicii de epilare a zonei intime prin metode blinde si eficiente. Profesionistii salonului au o abordare corespunzatoare pentru aceasta procedura si fac tot bosibilul ca asceasta sa decurga cit mai putin dureros pentru clienti.

Procedura de inlaturare a parului cu lama provoaca iritatii si necesita repetare, deoarece parul apare jeja a doua zi. In salonul se folosesc exclusiv produse naturale pentru epilarea zonei bikini, o sa uitati de parul din aceasta zona tmp de o luna.

Noi cunoastem totul despe epilare, stim sa minimalizam durerea intimpul procedurii si cum sa efectuam calitativ epilarea.Atitudinea profesionista si grijulie, abordarea competenta si individuala pentru fiecare client, face ca epilarea sa decurga fara dureri si manifestari neplacute.
In salonul „Andrei Cocieru” muncesc experti de cel mai inalt nivel, care au experienta in saloanele din strainatate. Folositi-va de serviciile salonului nostru. Inscrie-te prin telefon:  0(22)90-11-90

Consultație gratuită

Contactați-ne