Epilare in zona intima barbati Chisinau preturi

Услуги

Arhive

Epilare in zona intima barbati Chisinau preturi fotoEpilarea zonei bikini pentru barbati in Chisinau acum o puteti face la noi la un pret accesibil. In salonul nostru epilarea este sigura, nu produce disconfort si e efectuata de cei mai buni pofesionisti din Moldova. In prezent tot mai des recurg la epilare nu doar femeile, dar si barbatii, care vor sa arate bine in orce situatie. Adesea recurg la epilare sportivii, modelele precum si alti oameni care inteleg importanta aspectului estetic al corpului.

Epilarea zonei bikini permite barbatului nu pur si simplu sa arate bine. Pielea care a fost epilata e mai usor de ingrijit, ea arata mai igienic si mai estetic. Lama de ras nu intodeauna e favorabila pentru zona bichini ea provoaca iritatia pielii. In afara de aceasta parul foarte repede creste din nou.

In prezent exista diferite tipuri de epilare iar specialistii salonului nostru vor alege tipul de epilare care va convine. Pielea nu va fi traumata iar dumneavostra nu veti suferi disconfort in timpul procedurii. Specialistii salonului „Anderei Cocieri” au experienta vasta in domeniul dat. Puteti conta pe noi. Adresati-va chiar acum 0(22)90-11-90.

Consultație gratuită

Contactați-ne