Epilare cu ceara preturi Chisinau

Услуги

Arhive

Epilare cu ceara preturi Chisinau fotoEpilare cu ceara la un pret accesibil este disponibila si in Chisinau in unul din cele mai bune saloane ale orasului. Profesionistii salonului stiu totul despre indepartarea parului, ei poseda diverse tehnici si metode de epilare. Epilarea cu ceara e recunoscuta ca una din cele mai eficiente metode, dar ea trebuie efectuata calitativ. Specialistii salonului nostru au o vasta experienta in realizarea acestei proceduri. Ei au experienta de munca de peste 5 ani in domeniu, au lucrat in cele mai bune saloane ale Moscovei si in alte orase.

Venind in salonul nostru puteti fi convinsi ca de pielea voastra vor avea grija, ea va straluci de sanatate dupa aceasta procedura, efectuata la cel mai inalt nivel. Noi folosim ceara de cea mai inalta calitate, care nu provoaca alergii si nu afecteaza pielea. Noua ne pasa de sanatatea clientilor nostri.

Salonul e pozitionat convenabil, avind o parcare proprie. Atmosfera confortabila si primitoare si personalul prietenos va lasa impresii placute. Clientii nostri ramin multumiti si revin mereu. Apelati-ne 0(22)90-11-90.

Consultație gratuită

Contactați-ne