menu close menu

Epilare cu ceara pentru barbati Chisinau

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 voturi: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Epilare cu ceara pentru barbati Chisinau fotoEpilarea cu ceară de multă vreme a încetat sa fie excluziv o procedură pentru femei. Mulți bărbați doresc efectiv la moment sa scape de păr în unele părți ale corpului. Înainte părul pe corpul unui bărbat era considerat un oarecare simbol al bărbăției, dar astăzi este la modă pielea netedă. Ea arată îngrijită. Îndeosebi este frumoasa o piele netedă care un relief muscular. Dar câteodată bărbații sunt obligați de ași face epilare pe față sau corp, întrucât rasul le provoacă iritație gravă. Astăzi părul este înlăturat nu numai de sportivi și dansatori, aceasta o fac toți bărbații, care au grija de sine si doresc sa arate îngrijiți și atrăgători. Procedura de epilare se petrece prin aceeași metodă, la bărbați, cît și la femei.

În Chișinău epilarea cu ceară pentru bărbați o puteți face în salonul, care se numește «Andrei Cocieru». Aici lucrează exclusiv specialiști profesioniști, care au lucrat în domeniul dat mulți ani, ei au experiență de muncă prin saloanele Chișinăului si Moscovei. Profesioniștii vor avea grijă, ca procedura sa decurgă maximal comfortabil. Pe piele nu va rămânea iritație sau roșeață, întrucît epilarea cu ceară nu este traumatică. Se folosește ceară de ce mai bună calitate.

Dacă doriți, ca corpul dumneavoastră să devină impecabil, apelați la salonul «Andrei Cocieru». Angajații salonului vor lua în consideratie toate dorințele dumneavoastră, veti primi o abordare individuală, luind în considerarea specificul pielii. Sunați și înscrieți-vă la procedura de epilare cu ceară în salonul de frumusețe «Andrei Cocieru»  0(22)90-11-90.

28-12-17 | 2 comments | in epilare

2 Responses to Epilare cu ceara pentru barbati Chisinau

  1. Boris says:

    dupa epilarea cu ceara ,parul dupa cat timp incepe sa creasca

    • violeta says:

      Buna ziua. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0(22)90-11-90 si managerul nostru va va oferi informatia necesara.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Clientii nostri

In noi au incredere Diana Rotaru, Katalina Rusu, Vasile Macovei, Florentino Delure, Diana Grigor, Lili Lozan, Cristina Croitoru. Stilistii nostri va vor ajuta sa va alegeti un stil individual si sa aveti un look impecabil.Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Lucrarile noastre

Salonul de frumusete „Andrei Cocieru” oferă o mulţime de servicii de frumuseţe şi sănătate: tunsori, coafuri de seară şi de mireasă, extensii păr natural, tratamente şi vopsirea podoabei capilare machiaj de zi, machiaj pentru mireasă şi pentru sesiuni foto, gene false manichiură- pedichiură, alungirea unghiilor cu gel, pictură pe unghii cosmetologie: îngrijire corporală, epilare, tratamente faciale. Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Noi oferim

In Salonul de coafura Andrei Cocieru puteti beneficia de urmatoare servicii: Coafuri pentru mirese, manichura, epilare cu ceara, epilare cu zahar, machiaj profesionist, coafuri de seara , unghii false, tunsori barbati ,machiaj de nunta, aranjare par, tratamentul parului si al pielii,machiaj mireasa profesional s.a. Gama completa o puteti afla la telefon. Va asteptam in beauty hair salon Andrei Cocieru! Sunati 0(22)90-11-90 .

mai mult