menu close menu

Epilare intima zona bichini chisinau

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 voturi: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Epilare intima zona bichini chisinau fotoZona bikini- este o zona care necesita multa atentie in timpul indepartarii parului. Deoarece pielea din această zona este foarte sensibila și delicata, in zona bikini sunt ampasate multe terminatii nervoase, ceea ce face indepartarea parului foarte dureroasa.

Salonul “Andrei Cocieru” ofera servicii de epilare a zonei intime prin metode blinde si eficiente. Profesionistii salonului au o abordare corespunzatoare pentru aceasta procedura si fac tot bosibilul ca asceasta sa decurga cit mai putin dureros pentru clienti.

Procedura de inlaturare a parului cu lama provoaca iritatii si necesita repetare, deoarece parul apare jeja a doua zi. In salonul se folosesc exclusiv produse naturale pentru epilarea zonei bikini, o sa uitati de parul din aceasta zona tmp de o luna.

Noi cunoastem totul despe epilare, stim sa minimalizam durerea intimpul procedurii si cum sa efectuam calitativ epilarea.Atitudinea profesionista si grijulie, abordarea competenta si individuala pentru fiecare client, face ca epilarea sa decurga fara dureri si manifestari neplacute.
In salonul “Andrei Cocieru” muncesc experti de cel mai inalt nivel, care au experienta in saloanele din strainatate. Folositi-va de serviciile salonului nostru. Inscrie-te prin telefon:  0(22)90-11-90

05-11-17 | 0 comments | in epilare

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Clientii nostri

In noi au incredere Diana Rotaru, Katalina Rusu, Vasile Macovei, Florentino Delure, Diana Grigor, Lili Lozan, Cristina Croitoru. Stilistii nostri va vor ajuta sa va alegeti un stil individual si sa aveti un look impecabil.Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Lucrarile noastre

Salonul de frumusete „Andrei Cocieru” oferă o mulţime de servicii de frumuseţe şi sănătate: tunsori, coafuri de seară şi de mireasă, extensii păr natural, tratamente şi vopsirea podoabei capilare machiaj de zi, machiaj pentru mireasă şi pentru sesiuni foto, gene false manichiură- pedichiură, alungirea unghiilor cu gel, pictură pe unghii cosmetologie: îngrijire corporală, epilare, tratamente faciale. Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Noi oferim

In Salonul de coafura Andrei Cocieru puteti beneficia de urmatoare servicii: Coafuri pentru mirese, manichura, epilare cu ceara, epilare cu zahar, machiaj profesionist, coafuri de seara , unghii false, tunsori barbati ,machiaj de nunta, aranjare par, tratamentul parului si al pielii,machiaj mireasa profesional s.a. Gama completa o puteti afla la telefon. Va asteptam in beauty hair salon Andrei Cocieru! Sunati 0(22)90-11-90 .

mai mult