Tunsori

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Tunsori

Părul este arma de frumusețe a unei femei. Orice schimbare a părului trebuie să fie una pozitivă, care să pună în valoare trăsăturile frumoase și să mascheze imperfecțiunile. Iată de ce orice schimbare trebuie făcută doar cu ajutorul unui specialist în domeniu. Specialiștii noștri au o experiență vastă și îți pot oferi tunsoarea care îți complementează forma și trăsăturile feței. Iar asta îți pune în evidență personalitatea ta unică.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10  ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită ,siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru.

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, într-o locație accesibilă asigurat cu parcare . Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos.

Portfolio

Aprecieri

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne