Coafuri de Seară

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

De seară

Coafura este un element esențial pentru a completa o ținută de seară și a obține un look așa cum îți dorești. Fantezia specialiștilor noștri nu are limite, iar sursa de inspirație în crearea unei coafuri este caracterul, vestimentația și stilul tău individual.  Participarea la diverse concursuri,seminare naționale și internaționale ne oferă posibilitatea să îți garantăm un rezultat modern, personalizat și în pas cu cele mai noi tendințe.

 

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită ,siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, într-o locație accesibilă cu parcare .

Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos.

Portfolio

Aprecieri

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne