Aranjări Stilizate

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Aranjări stilizate

Uită de aranjarea părului în condiții casnice. Fie că ai nevoie de o aranjare pentru un eveniment sau pentru a-ți economisi timpul și forțele, încredințează-ți podoaba capilară profesioniștilor noștri. Folosim metode și trucuri de aranjare moderne și rapide pentru a-ți oferi coafura lejeră și confortabilă, care se va menține până la următoarea vizită la noi.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, într-o locație accesibilă cu parcare .

Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos.

Portfolio

Aprecieri

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne