Tunsori

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Tunsori

Tunsorile pentru bărbaților sunt la fel de complexe precum cele pentru femei. Există trenduri în materie de tuns masculin, cu adaptare la stilul fiecărui Domn. Un bărbat modern are grijă, în primul rând, de părul său. Specialiștii din Salon Andrei Cocieru sunt la curent cu cele mai noi tipuri de tuns masculin și fac recomandări personalizate fiecărui client, astfel încât rezultatul final să fie unul potrivit.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, într-o locație accesibilă cu parcare .

Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos.

Portfolio

Aprecieri

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne