Ingrijirea barbei si a mustatei

Услуги

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes
eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea.

Ingrijirea bărbiei și a mustaței

La Salon Andrei Cocieru, bărbații beneficiază de metode inovative și corecte de îngrijire a bărbii. Se știe bine că barba a devenit unul dintre elementele ce definesc masculinitatea. Dacă vrei și tu să ți-o crești, este bine să știi că îngrijirea bărbii necesită extrem de multă atenție, pentru a avea rezultatele dorite. Meșterii din Salon Andrei Cocieru îți vor oferi un rezultat perfect, individual și masculin.

Avantajele noastre

Peste 10 ani
pe piață

Peste 10 ani de succes în industria frumuseții din țară. Calificați în domeniul frumuseții, cosmetologiei estetice, styling-ului.

Specialiști
domeniu Beauty

Personalul instruit la școlile de specialitate de peste hotarele țării ce dețin cunoștințe vaste și abilități certe asigurând astfel calitate desăvârșită, siguranță și încredere.

Calitate şi
profesionalism

 Stagiile în cadrul celebrei academii de hairdressing al Patrick Cameron, Georgy Kot, Pivot Point Academy-Marea Britanie,”Dolores”-Moscova, Serghei Zverev, au contribuit la formarea  profesională al Salonului Andrei Cocieru. 

Locație
convenabilă

Salonul se află în centrul or. Chisinau, într-o locație accesibilă cu parcare .

Salonul Andrei Cocieru este locul în care profesionalismul și experiența se întâlnesc într-un mediu rafinat,elegant și somptuos.

Portfolio

Aprecieri

Video

Consultație gratuită

Contactați-ne