menu close menu

Despre noi

clinetii despre noiClientii despre noi >>>

massmedia despre noiMass-media despre noi >>>

Interiorul Salonului

Descriere salon

Un salon de frumuseţe care îmbină cu succes eleganţa cu luxul, iar nobleţea cu creativitatea. Orice vizită la salon devine o plăcere, căci într-un timp record veţi merge acasă cu un look nou şi cu sufletul uşor ca pana, căci specialişti frumuseţii pe lângă numărul inovator de idei în materie de frumuseţe vin şi cu cele mai bune sfaturi.Salonul de frumusete Andrei Cocieru se afla in sectorul Centru al orasului Chisinau in imediata apropiere de sectoarele Botanica si Telecentru.Dar situatia salonului permite usor sa ajungeti la noi din orice alt sector fie chiar cioacana, riscanovca, sculeanca sau buiucani.Detalii pe pagina Contacte.

Echipa noastra:

12980709_995768590501458_1551385743_o

Hair stylist în cadrul emisiunii „Terapia Frumuseţii”(logo terpia frumusetii) dar şi a numeroaselor reviste de top din ţara noastră! Andrei Cocieru este Ambasador Essensity în Republica Moldova.
A făcut stagii în Londra, Soci, Kiev și Sankt-Petersburg. Este cel care deţine secretele frumuseţii iar cu foarfeca sa magică, transformă părul într-o coafură ideală. Implimentând la noi în ţară suflu european în materie de coafură, fiece look realizat de el este o formă a perfecţiunii. În cei 13 ani de experienţă în domeniul frumuseţii, stilistul a reuşit să realizeze numeroase schimbări exteriore şi spirituale, căci aceasta mai îndeplineşte şi rolul de psiholog.

Apelează cu încredere la serviciile oferite în acest atelier de creaţie administrat de ambasadorul Essensity în Moldova, hair stylistul Andrei Cocieru pentru a-ţi face schimbarea dorită căci în spatele unei imagini perfecte se află neapărat şi nişte mâini dibace.

Produsele cu care lucrăm:

Părul dumneavoastră va fi răsfăţat cu produse profesionale de înaltă calitate printre care cele din gama Indola, Essensity, Loial şi CHI. Aceste produse minune acţionează în profunzime şi oferă strălucire şi frumuseţe podoabei capilare şi toate acestea pentru că prioritatea noastră este ca fiecare client să arate impecabil la ieşirea din salon căci anume el este imaginea noastră în ochii celor din jur. Gama de produse Nashi vă oferă un nou tratament pentru repararea imediată a parului cu eficiență dovedită. Setul cuprinde 3 produse. Primul este șamponul din plante, al doilea este gelul reconstructiv iar cel de-al treilea este lapte de înfrumusețare. Toata gama de produse Nashi o puteti gasi in Salonul Andrei Cocieru

Contactati-ne

Clientii nostri

In noi au incredere Diana Rotaru, Katalina Rusu, Vasile Macovei, Florentino Delure, Diana Grigor, Lili Lozan, Cristina Croitoru. Stilistii nostri va vor ajuta sa va alegeti un stil individual si sa aveti un look impecabil.Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Lucrarile noastre

Salonul de frumusete „Andrei Cocieru” oferă o mulţime de servicii de frumuseţe şi sănătate: tunsori, coafuri de seară şi de mireasă, extensii păr natural, tratamente şi vopsirea podoabei capilare machiaj de zi, machiaj pentru mireasă şi pentru sesiuni foto, gene false manichiură- pedichiură, alungirea unghiilor cu gel, pictură pe unghii cosmetologie: îngrijire corporală, epilare, tratamente faciale. Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Noi oferim

In Salonul de coafura Andrei Cocieru puteti beneficia de urmatoare servicii: Coafuri pentru mirese, manichura, epilare cu ceara, epilare cu zahar, machiaj profesionist, coafuri de seara , unghii false, tunsori barbati ,machiaj de nunta, aranjare par, tratamentul parului si al pielii,machiaj mireasa profesional s.a. Gama completa o puteti afla la telefon. Va asteptam in beauty hair salon Andrei Cocieru! Sunati 0(22)90-11-90 .

mai mult