Depilare cu ceara in Chisinau

Услуги

Arhive

Depilare cu ceara in Chisinau fotoSalonul „Andrei Cocieru” ofera servicii de epilare cu ceara prin intermediul produselor naturale. Ceara calda se aplica pe piele, apoi dupa racire se indeparteaza impreuna cu parul nedorit. In salon munces specialisti care vor efectua aceasta procedura cu acuratete, fara a trauma pielea. Folosim doar ingrediente naturale.

Toti noi stim ca sa efectuezi o epilare efectiva desinestatator este practic imposibil, anume din aceasta cauza femeile apeleaza la saloanele de frumusete, si doar in cele mai bune saloane aceasta procedura se efectueaza efectiv si fara manifestari neplacute. Aceasta procedura a devenit foarte populara, dar trebuie sa fiti sigura ca epilarea va fi efectuata la nivel. Epilarea cu ceara va va ajuta sa uitati de parul nedorit pentru o perioada mai lunga de timp, efectul pielii netede dureaza pina la o luna. Epilarea cu ceara calda este practic nedureroasa. Efectuarea profesionala a acestei proceduri exclude toate senzatiile dureroasa posibile.

In salonul nostru ve-ti primi servicii de calitate la un pret accesibil. Maestrii salonului nostru au activat in cele mai bune saloane din Moscova. Puteti sa va programati la o epilare cu ceara la nr:  0(22)90-11-90

Consultație gratuită

Contactați-ne