menu close menu

Epilare cu zahar in Chisinau

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 (2 voturi: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Epilare SPA cu pasta de zaharEpilare SPA cu pasta de zahar in premiera in Chisinau in Salonul Andrei Cocieru.Este un serviciu nou pentru tara noastra de care puteti beneficia la noi.
Denumirea engleza este Shugaring.

O ingrijire complexa a pielii creata pe baza traditiilor estice. 100 % produs natural. Este cea mai efectiva metoda de inlaturare a parului nedorit. Se permite folosirea acestei metode de epilare chiar si in caz de varicela.

Apeland la noi puteti fi sigura de calitate, fiindca in salon lucreaza doar profesionisti cu mai multi ani de experienta. In special maestrul Inga, care se ocupa de epilare a lucrat inainte de acesta in saloanele de frumusete de la Moscova, mai multi ani in sir.

Pentru a beneficia de epilare cu zahar apelati 0(22)90-11-90.

11-08-16 | 2 comments | in blog, Noutati

2 Responses to Epilare cu zahar in Chisinau

  1. Dumitru says:

    Epilati si Barbati ?

    • violeta says:

      Buna ziua. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0(22)90-11-90 si managerul nostru va va oferi informatia necesara.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Clientii nostri

In noi au incredere Diana Rotaru, Katalina Rusu, Vasile Macovei, Florentino Delure, Diana Grigor, Lili Lozan, Cristina Croitoru. Stilistii nostri va vor ajuta sa va alegeti un stil individual si sa aveti un look impecabil.Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Lucrarile noastre

Salonul de frumusete „Andrei Cocieru” oferă o mulţime de servicii de frumuseţe şi sănătate: tunsori, coafuri de seară şi de mireasă, extensii păr natural, tratamente şi vopsirea podoabei capilare machiaj de zi, machiaj pentru mireasă şi pentru sesiuni foto, gene false manichiură- pedichiură, alungirea unghiilor cu gel, pictură pe unghii cosmetologie: îngrijire corporală, epilare, tratamente faciale. Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Noi oferim

In Salonul de coafura Andrei Cocieru puteti beneficia de urmatoare servicii: Coafuri pentru mirese, manichura, epilare cu ceara, epilare cu zahar, machiaj profesionist, coafuri de seara , unghii false, tunsori barbati ,machiaj de nunta, aranjare par, tratamentul parului si al pielii,machiaj mireasa profesional s.a. Gama completa o puteti afla la telefon. Va asteptam in beauty hair salon Andrei Cocieru! Sunati 0(22)90-11-90 .

mai mult