menu close menu

Epilare in zona intima barbati Chisinau preturi

2 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 5 (2 voturi: 4.50 din 5)
Loading ... Loading ...

Epilare in zona intima barbati Chisinau preturi fotoEpilarea zonei bikini pentru barbati in Chisinau acum o puteti face la noi la un pret accesibil. In salonul nostru epilarea este sigura, nu produce disconfort si e efectuata de cei mai buni pofesionisti din Moldova. In prezent tot mai des recurg la epilare nu doar femeile, dar si barbatii, care vor sa arate bine in orce situatie. Adesea recurg la epilare sportivii, modelele precum si alti oameni care inteleg importanta aspectului estetic al corpului.

Epilarea zonei bikini permite barbatului nu pur si simplu sa arate bine. Pielea care a fost epilata e mai usor de ingrijit, ea arata mai igienic si mai estetic. Lama de ras nu intodeauna e favorabila pentru zona bichini ea provoaca iritatia pielii. In afara de aceasta parul foarte repede creste din nou.

In prezent exista diferite tipuri de epilare iar specialistii salonului nostru vor alege tipul de epilare care va convine. Pielea nu va fi traumata iar dumneavostra nu veti suferi disconfort in timpul procedurii. Specialistii salonului “Anderei Cocieri” au experienta vasta in domeniul dat. Puteti conta pe noi. Adresati-va chiar acum 0(22)90-11-90.

20-09-17 | 4 comments | in barbati, epilare

4 Responses to Epilare in zona intima barbati Chisinau preturi

 1. Andrei says:

  buna ziua , vreau sa aflu detali despre epilare la barbati si care sunt preturile

  • violeta says:

   Buna ziua. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0(22)90-11-90 si managerul nostru va va oferi informatia necesara.

 2. Liviu says:

  Cit costa o procedura de epilare pentru barbati?

  • violeta says:

   Buna ziua. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0(22)90-11-90 si managerul nostru va va oferi informatia necesara.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Clientii nostri

In noi au incredere Diana Rotaru, Katalina Rusu, Vasile Macovei, Florentino Delure, Diana Grigor, Lili Lozan, Cristina Croitoru. Stilistii nostri va vor ajuta sa va alegeti un stil individual si sa aveti un look impecabil.Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Lucrarile noastre

Salonul de frumusete „Andrei Cocieru” oferă o mulţime de servicii de frumuseţe şi sănătate: tunsori, coafuri de seară şi de mireasă, extensii păr natural, tratamente şi vopsirea podoabei capilare machiaj de zi, machiaj pentru mireasă şi pentru sesiuni foto, gene false manichiură- pedichiură, alungirea unghiilor cu gel, pictură pe unghii cosmetologie: îngrijire corporală, epilare, tratamente faciale. Profitaţi din plin de serviciile noastre, printr-o programare la numărul de telefon: 0(22)90-11-90

mai mult

Noi oferim

In Salonul de coafura Andrei Cocieru puteti beneficia de urmatoare servicii: Coafuri pentru mirese, manichura, epilare cu ceara, epilare cu zahar, machiaj profesionist, coafuri de seara , unghii false, tunsori barbati ,machiaj de nunta, aranjare par, tratamentul parului si al pielii,machiaj mireasa profesional s.a. Gama completa o puteti afla la telefon. Va asteptam in beauty hair salon Andrei Cocieru! Sunati 0(22)90-11-90 .

mai mult